20.01.2017 14:15

Peters: "Hebben het ook tegen Ajax laten zien"

Jordens Peters is blij dat hij verlost is van de speculaties over zijn sportieve toekomst. De aanvoerder van Willem II tekende onlangs een nieuw contract in Tilburg en is daar erg tevreden over. Peters hoopt dit weekend op een stunt tegen Feyenoord.

Peters werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar sc Heerenveen, maar de club uit Friesland kwam niet tot overeenstemming met Willem II over een afkoopsom. Van een overstap kwam het daarom niet. De centrale verdediger heeft onlangs aan alle twijfels een einde gemaakt en een nieuw langdurig contract getekend bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie.

"De club had al eerder aangegeven dat ze over een contractverlenging wilde praten, maar we hebben er toen bewust voor gekozen de onderhandelingen even in de wachtkamer te zetten en niet in alle emotie te gaan onderhandelen", vertelt Peters op de website van de Tilburgse club. "We hadden overigens ook toen al beiden de intentie om met elkaar verder te gaan. Nu ligt er een mooi contract tot de zomer van 2020."

Zaterdagavond neemt Willem II het in De Kuip op tegen koploper Feyenoord. Peters kan niet wachten. "We hebben de mogelijkheden om het ze lastig te maken maar dan moet alles goed vallen. Twee jaar geleden wonnen we daar met 1-2 en dit jaar hebben we dat bijvoorbeeld ook in de ArenA tegen Ajax laten zien. Qua beleving is het geweldig om in De Kuip te spelen. Het mooiste stadion van Nederland, de mooiste grasmat, dat is een extra stimulans. Zo hoort voetbal te zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner