21.01.2017 16:43

Pogba hoopt op hereniging met oude bekende

Adnan Januzaj springt hoog om de bal te koppen tijdens de wedstrijd van Sunderland op bezoek bij Manchester City. (13-08-2016)
Adnan Januzaj springt hoog om de bal te koppen tijdens de wedstrijd van Sunderland op bezoek bij Manchester City. (13-08-2016)

Adnan Januzaj maakte al in 2013 zijn debuut voor Manchester United en een gouden toekomst leek in het verschiet te liggen voor de middenvelder. Sindsdien heeft Januzaj het nauwelijks nog waar weten te maken. Paul Pogba hoopt dat de Belg, dit seizoen verhuurd aan Sunderland, snel weer voor United speelt.

Pogba en Januzaj kennen elkaar nog van de jeugdopleiding van Manchester United. De recordaankoop van de Engelse grootmacht hoopt op een hereniging met de Belgisch international. "Paul is een geweldige speler. Hij heeft een andere keuze gemaakt, maar hij was uiteindelijk succesvol en daarna is hij weer teruggekeerd. Hij blijft een geweldige speler", vertelt Januzaj in The Sun. "Hij is een goede vriend. Toen we nog bij United zaten, waren we altijd samen. We aten samen, speelden op de PlayStation. Hij was als een broer."

Januzaj speelt dit seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Sunderland, maar heeft wel regelmatig contact met Pogba. "Natuurlijk vraagt Paul of ik weer terugkom naar United. Hij wil samen met mij op het veld staan. Maar ik zit nu bij Sunderland en ik moet doen wat goed is voor de club. Dit zijn beslissingen die van bovenaf worden genomen. Ik ben een profvoetballer en ik moet professioneel blijven", vervolgt Januzaj. "Het blijft mijn doel om bij United te spelen. Maar je moet je opties altijd open houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner