21.01.2017 17:48

Pastoor geeft Van Moorsel kans in de basis

V.l.n.r: Kenneth Dougall, Loris Brogno, Paco van Moorsel en Zakaria el Azzouzi vieren de 0-1 in het bekerduel met Heracles Almelo. (15-12-2016)
V.l.n.r: Kenneth Dougall, Loris Brogno, Paco van Moorsel en Zakaria el Azzouzi vieren de 0-1 in het bekerduel met Heracles Almelo. (15-12-2016)

Sparta Rotterdam-oefenmeester Alex Pastoor heeft besloten om spits Paco van Moorsel een kans te geven in de basis in het uitduel bij AZ. Hij krijgt de voorkeur boven Zakaria el Azzouzi, die op de bank begint.

El Azzouzi kent een mindere fase en moet dat bekopen met een plek op de bank in het AFAS Stadion. Van Moorsel moet het vooral van invalbeurten hebben vooralsnog, en wacht nog op zijn eerste treffer dit seizoen. Wellicht lukt dat als hij aan de aftrap staat. Naast het passeren van El Azzouzi kiest Pastoor ervoor om Calero te laten staan voor dit duel. De Spanjaard maakte veel indruk toen hij vorige week de zieke Loris Brogno verving. De Belg moet het daarom doen met een plek op de bank.

AZ houdt voor dit duel vast aan de elf namen die afgelopen week verantwoordelijk waren voor de 1-3 zege bij Go Ahead Eagles. Ron Vlaar is nog steeds niet fit om mee te doen, dus de centrumverdediging bestaat wederom uit Derrick Luckassen en Stijn Wuytens. De aanval bestaat weer uit Alireza Jahanbakhsh, Wout Weghorst en Muamer Tanković, met Robert Mühren daarachter. Mannen als Iliass Bel Hassani, Dabney dos Santos en Fred Friday kunnen wellicht vanaf de bank impact hebben.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner