22.01.2017 12:58

Boere: "Of er clubs langs zijn gekomen? Nee"

Tom Boere is zichtbaar tevreden na de 4-2 overwinning van FC Oss op Jong FC Utrecht. (25-11-2016)
Tom Boere is zichtbaar tevreden na de 4-2 overwinning van FC Oss op Jong FC Utrecht. (25-11-2016)

Tom Boere is bezig aan een fantastisch seizoen. Daarmee heeft de aanvaller van FC Oss de belangstelling gewekt van enkele Eredivisie-clubs. Željko Petrović bevestigde zondagochtend al de interesse in de voormalig jeugdspeler van Ajax, al is Boere zelf nog niet bekend met de lokroep van clubs.

De aanvaller, die dit seizoen al 24 keer scoorde in 21 Jupiler League-wedstrijden, is niet op de hoogte voor welke transfersom hij mag vertrekken. "Ik weet echt niet voor hoeveel ik weg mag. Ik heb geen vast bedrag in mijn contract", stelde Boere zondagochtend in het praatprogramma De Tafel Van Kees bij FOX Sports. 

"De club zegt: als er geen club komt hoeven we ook niet te laten weten wat we precies willen", vervolgt Boere, die twee seizoenen in België speelde voor KAA Gent en Hoogstraten VV. Dit seizoen komt de spits volledig tot bloei en daarom is dit het moment voor Boere om een transfer te maken. "Of er al clubs langs zijn gekomen? Nee. Het is aan de ene kant begrijpelijk, maar het is ook jammer. Dit is hét moment."

Zolang een transfer niet aan de orde is, richt Boere zich volledig op FC Oss. De aanvaller wil doorgaan waar hij mee bezig is. "Het gaat lekker. Ik ga gewoon proberen dit door te trekken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner