25.01.2017 20:10

Wijnaldum en Van Dijk afwezig in League Cup

Liverpool verloor twee weken geleden de heenwedstrijd in de halve finale League Cup met 1-0 op bezoek bij Southampton. In de return op het eigen Anfield moet de nederlaag goedgemaakt worden. De Reds gaan dit doen zonder Nathaniel Clyne en Georginio Wijnaldum.

Rechtsback Clyne heeft last van een ribblessure en wordt vervangen door de jonge Trent Alexander-Arnold. Wijnaldum is gepasseerd en moet plaatsnemen op de reservebank naast Jürgen Klopp. De Duitse manager heeft de voorkeur voor een middenveld met Emre Can, Jordan Henderson en Coutinho. Lorius Karius en Joel Matip keren tevens terug in de basis. Dit gaat ten koste van Simon Mignolet en Ragnar Klavan.

Southampton kan in Liverpool niet beschikken over Virgil van Dijk. Onze landgenoot kreeg afgelopen weekend een tik op zijn enkel van Jamie Vardy en lijkt enkele maanden uitgeschakeld. Centraal in de verdediging is zijn vervanger Jack Stephens. De andere Nederlanders bij Southampton, Jordy Clasie en Cuco Martina, zitten op de reservebank.

De wedstrijd is vanaf 21.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner