26.01.2017 10:34

PSV laat Jozefzoon naar Engeland vertrekken

Florian Jozefzoon (l.) komt in het veld voor Marco van Ginkel (r.) tijdens het competitieduel PSV - Excelsior (14-01-2017).
Florian Jozefzoon (l.) komt in het veld voor Marco van Ginkel (r.) tijdens het competitieduel PSV - Excelsior (14-01-2017).

Florian Jozefzoon staat op het punt om een contract in Engeland te tekenen. PSV heeft donderdagochtend bekendgemaakt dat het een principeakkoord heeft bereikt met Brentford over de transfer van de aanvaller.

"De 25-jarige aanvaller is vanochtend inmiddels naar Engeland afgereisd voor een medische keuring", aldus PSV in een statement op de clubsite. "De betrokken partijen verwachten de deal later vandaag af te ronden." Jozefzoon had een aflopende verbintenis in Eindhoven, waardoor PSV genoodzaakt was om de vleugelaanvaller tijdens de huidige transferperiode te verkopen.

Jozefzoon is na Luciano Narsingh (Swansea City) en de jongeling Luiz Beto da Silva (Grêmio Porto Alegre) de derde aanvaller die tijdens de huidige transferperiode vertrekt uit Eindhoven. PSV heeft nog tot en met 31 januari om een nieuwe aanvaller aan te trekken. De transfer van Jozefzoon naar Brentford, dat actief is in de Championship (tweede niveau in Engeland), levert de Eindhovenaren naar verluidt een half miljoen euro op.

Jozefzoon stond sinds de zomer van 2013 onder contract bij PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner