26.01.2017 11:17

Steve McClaren neemt het op voor Ranieri

Steve McClaren hekelt de geruchten rondom de toekomst van Leicester City-trainer Claudio Ranieri. De oud-trainer van onder meer FC Twente begrijpt niet waarom er getwijfeld wordt aan de kwaliteiten van de Italiaanse coach.

Vorig seizoen wist Ranieri kampioen van Engeland te worden met Leicester City, maar tijdens het huidige seizoen moeten The Foxes het doen met een gevecht tegen degradatie. Momenteel staat Leicester City vijftiende met 21 punten. "Het is belachelijk dat er nu wordt gesproken over een mogelijk vertrek van Ranieri, maar dat is de moderne voetballerij", aldus McClaren, die aankomend weekend met Derby County in de FA Cup speelt tegen Leicester City.

"Wat moet hij doen op vorig seizoen te overtreffen? De Champions League winnen? Hij heeft zich al eenvoudig weten te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League", vervolgt de Engelsman tegenover Sky Sports. "Ze werden eerste in de groep, maar iedereen weet dat dit een moeilijk seizoen zou worden voor Leicester City. Twee keer op rij kampioen worden is ontzettend moeilijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner