26.01.2017 11:33

De Guzmán gooit deur naar Feyenoord open

Jonathan De Guzmán krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Chievo Verona - Juventus (05-11-206).
Jonathan De Guzmán krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Chievo Verona - Juventus (05-11-206).

Jonathan De Guzmán ziet een terugkeer naar Feyenoord zitten. Vooral als de Rotterdammers dit seizoen kampioen worden en volgend seizoen in de Champions League spelen, dan zou de middenvelder zeker geïnteresseerd zijn in een terugkeer naar Rotterdam.

"Het voelt als mijn club", vertelt de Canadees die al op dertienjarige leeftijd naar Feyenoord vertrok aan ELF. "Feyenoord zou voelen als thuiskomen. Ik heb er een toptijd gehad. Nooit zal ik vergeten wat de club voor me heeft betekend. Een officieel afscheid heb ik nooit gehad. De manier waarop ik vertrok lag gevoelig." De Guzmán vertrok in de zomer van 2010 transfervrij naar het Spaanse RCD Mallorca.

"Volgend jaar met Feyenoord in de Champions League? Dat zou echt top zijn", vervolgt De Guzmán, die dit seizoen bij Chievo Verona speelt op huurbasis van SSC Napoli. "Als ze een keer kampioen kunnen worden, dan is het dit seizoen. Ajax en PSV laten te veel punten liggen. Ajax is niet het Ajax dat het graag wil zijn. PSV is dit seizoen niet het PSV van de afgelopen jaren. Feyenoord heeft een moeilijke periode gehad. Het is straks afwachten hoe de eerste serie na de winterstop uitvalt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner