26.01.2017 20:20

Kastaneer na oogoperatie enkele weken zoet

Gervane Kastaneer (l.) wordt bejubeld door zijn teamgenoten na zijn openingstreffer in het duel ADO Den Haag - PEC Zwolle. (21-01-2017)
Gervane Kastaneer (l.) wordt bejubeld door zijn teamgenoten na zijn openingstreffer in het duel ADO Den Haag - PEC Zwolle. (21-01-2017)

Het is nog maar de vraag of Gervane Kastaneer nog speelminuten gaat maken voor ADO Den Haag. Niet alleen staat de aanvaller in de nadrukkelijke belangstelling van diverse clubs, na een oogoperatie moet hij ook rust houden.

Kastaneer kreeg in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle een bal ongelukkig op het oog, nadat een inspeelpass werd geblokt. Omdat de aanvaller, die toen al voor de 1-0 had gezorgd tegen de Zwollenaren, troebel zag uit één oog, besloot de clubarts van ADO Den Haag om Kastaneer naar de kant te halen en naar het ziekenhuis te sturen voor onderzoek.

Een gekneusde oogbol was de uitslag van de eerste onderzoeken, maar een ingreep bleek noodzakelijk. Na de ingreep moet Kastaneer rust houden, waardoor het onzeker is of de aanvaller kan meespelen in de uitwedstrijd tegen Ajax, komende zondag. Omdat het einde van de transferperiode ook nadert, heeft Kastaneer mogelijk zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag gespeeld.

De Residentieclub heeft sowieso problemen op aanvallend gebied, aangezien Mike Havenaar ook nog niet helemaal fit is, nadat hij het trainingskamp van ADO Den Haag miste door een virusinfectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner