27.01.2017 22:14

VVV-Venlo heeft geen moeite met FC Oss

De spelers van VVV-Venlo hebben genoeg reden om te juichen. Delano van Crooy heeft zojuist de marge vergroot naar twee. (27-01-2017)
De spelers van VVV-Venlo hebben genoeg reden om te juichen. Delano van Crooy heeft zojuist de marge vergroot naar twee. (27-01-2017)

VVV-Venlo heeft vrijdagavond in de Jupiler League geen fouten gemaakt. Op bezoek bij FC Oss won de Limburgse club met 0-3. Doelpunten kwamen van Sleegers en Van Crooy. Het betekende de vijfde zege op rij voor VVV.

Achtervolger en nummer twee Jong Ajax blijft in het spoor van VVV-Venlo. De Amsterdammers wonnen op bezoek bij FC Den Bosch met 1-2. Jong Ajax kan het gat aanstaande maandag verkleinen tot vier punten, als het op Sportpark De Toekomst de inhaalwedstrijd weet te winnen tegen Almere City FC.

FC Volendam neemt dankzij de 0-1 zege tegen Telstar de derde plaats over van MVV. Binnen het half uur was het opnieuw Joey Veerman die een doelpunt wist te scoren. De Volendammers zien de achterstand op lijstaanvoerder VVV-Venlo nog altijd acht punten bedragen.

De absolute topper van de 22ste speelronde in de Jupiler League ging tussen MVV en NAC Breda. Invaller N Koyi zette MVV op eigen veld op een 1-0 voorsprong. Ploeggenoot Leroy Labylle schoot echter in blessuretijd de 1-1 in eigen doel, waardoor de club uit Maastricht dure punten verspeelde tegen NAC Breda. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner