28.01.2017 09:59

FC Emmen gokt op handtekening van Zeefuik

FC Emmen en trainer Dick Lukkien hopen stiekem toch op de transfervrije Género Zeefuik. De spits, die bij FC Groningen samenwerkte met Lukkien, liet vorige maand zijn contract ontbinden bij het Turkse Balıkesirspor en traint mee bij FC Emmen.

Ruim een week geleden ging Lukkien er vanwege de financiële voorwaarden van de spits niet vanuit dat Zeefuik een optie was, maar inmiddels bestaat er een mogelijkheid dat Zeefuik bij FC Emmen zijn rentree op de Nederlandse velden maakt. "Ik merk dat het hem bevalt hier. De lach is terug en hij heeft lol op de training. Of Zeefuik interessant voor ons is? Dat zeker, maar of het ook zover komt is afwachten."

"Ik hoop op Genéro Zeefuik, maar weet niet hoe groot de kans is", meldt Lukkien aan RTV Drenthe. Zeefuik speelde in de jeugdopleidingen van Ajax, Almere City en PSV, maar vooral in de Jupiler League was de spits erg succesvol bij FC Omniworld en FC Dordrecht. Mocht FC Emmen er niet uitkomen met Zeefuik, dan heeft de club volgens de geruchten de pijlen gericht op Michiel Hemmen van SC Cambuur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner