28.01.2017 14:55

Topschutter Hoffenheim: "Bayern is mijn club"

1899 Hoffenheim heeft na zeventien speelrondes in de Bundesliga nog altijd geen duel verloren. Spits Sandro Wagner is één van de sterkhouders aan de kant van Hoffenheim, dat momenteel vierde staat. Wagner was dit seizoen al goed voor tien doelpunten.

De goede prestaties van de 29-jarige spits zijn niet onopgemerkt gebleven en er is de nodige belangstelling. Wagner zelf heeft echter maar één droom en dat is ooit nog eens terugkeren bij Bayern München, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. De aanvaller vertrok in 2008 naar MSV Duisburg, maar zijn liefde voor Bayern is onverminderd groot.

"Bayern is mijn club en zal altijd mijn club blijven", vertelt de tweebenige Wagner in gesprek met BILD. De spits is geboren in München en koestert ook daarom een warme band met de Rekordmeister van Duitsland. "Daarom kan ik me goed voorstellen dat ik daar eens terugkeer. Of dat als speler is of in een andere hoedanigheid weet ik niet."

Ondertussen hengelen meerdere buitenlandse clubs naar de topschutter van Hoffenheim. "Ik ben blij dat er belangstelling is. Dit is een bevestiging van mijn prestaties. Ik sluit niet uit dat ik in de Premier League speel op een dag." Wagner speelde nog nooit voor het Duitse nationale elftal, maar hoopt ook die droom nog te kunnen verwerkelijken. "Het kan van invloed zijn als ik een van de beste spitsen in een van de beste competities ter wereld ben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner