28.01.2017 19:03

Breukers en Van Ooijen starten tegen PSV

Heracles Almelo begint het duel met PSV van zaterdagavond met Tim Breukers en Peter van Ooijen in de basis. Lerin Duarte is gepasseerd door John Stegeman, terwijl Robin Gosens kampt met een knieblessure.

Heracles begint met drie wijzigingen aan het duel met PSV, dat eerder dit seizoen niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen de Almeloërs. John Stegeman moet de geblesseerde linksback Gosens missen. Zijn vervanger is Breukers, die met Wout Droste moet uitvechten wie de rechtsbackpositie op zich mag nemen.

Daarnaast verkiest hij voor dit affiche Van Ooijen boven Duarte, die in de Twentse Derby vorige week teleurstelde. De middenvelder kan op de bank wel gelijk kennismaken met aanwinst Kristoffer Peterson, die gelijk bij de wedstrijdselectie zit. Tot slot keert Brahim Darri weer terug in de basis, ten koste van de naar De Graafschap vertrokken Daryl van Mieghem.

Bij PSV staat één nieuwe naam op het opstellingsformulier ten opzichte van het gewonnen spektakelstuk tegen sc Heerenveen van vorige week. Héctor Moreno, die toen in de slotminuten de 4-3 binnen werkte, is geschorst voor dit duel. Zijn vervanger is Nicolas Isimat-Mirin, die ernaar uitkijkt om zich weer te kunnen laten zien. Zoals aangekondigd staat ook Davy Pröpper gewoon weer in de basis bij de Eindhovenaren.

Het duel is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner