29.01.2017 14:27

FC Barcelona niet voorbij Real Betis: 1-1

FC Barcelona heeft zondagmiddag dure punten verspeeld. De ploeg van Luis Enrique kwam op bezoek in Sevilla bij Real Betis niet verder dan een gelijkspel. Louis Suárez redde Barcelona.

FC Barcelona had het zondagmiddag erg lastig tegen Real Betis. Neymar kon de Catalanen op voorsprong brengen, maar de Braziliaan faalde één op één met doelman Antonio Adán. In de tweede helft was de thuisploeg de betere. Uit een hoekschop kopte Álex Alegria Real Betis op voorsprong. Marc-André Ter Stegen taste volledig mis.

FC Barcelona moest de achtervolging inzetten en dacht op gelijke hoogte te komen, maar de arbitrage zag niet dat de bal over de lijn van het doel was, waardoor het feestje niet doorging. De gelijkmaker viel uiteindelijk nog wel, pas in de negentigste minuut wist Suárez de ban te breken en maakte vlak voor tijd de gelijkmaker. 

FC Barcelona staat op de tweede plaats in La Liga met 42 punten uit 20 wedstrijden. Eén punt achter Real Madrid, dat echter wel twee wedstrijden minder heeft gespeeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner