31.01.2017 10:45

Bouy moet Brama doen vergeten bij PEC

Dirk Kuyt (l.) probeert Ouasim Bouy (r.) in de hoek vast te zetten tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - Feyenoord. (14-02-2016)
Dirk Kuyt (l.) probeert Ouasim Bouy (r.) in de hoek vast te zetten tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - Feyenoord. (14-02-2016)

PEC Zwolle heeft in Ouasim Bouy de opvolger van Wout Brama gevonden. De Zwollenaren huren de middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, tot de rest van het seizoen van Juventus.

Bouy, die de jeugdopleiding bij Ajax doorliep, werd vorig seizoen eveneens door PEC Zwolle van Juventus gehuurd. De middenvelder liet in Zwolle een sterke indruk achter, maar kreeg in Turijn geen kans om zijn talent te etaleren. Bouy speelde daarom tijdens de eerste seizoenshelft op huurbasis voor US Palermo, maar kwam daar slechts tot twee invalbeurten in de Serie A.

De middenvelder moet bij PEC Zwolle Brama doen vergeten, die onlangs naar FC Utrecht vertrok. "Vorig seizoen heeft Ouasim laten zien van waarde te zijn voor PEC Zwolle", aldus Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, op de clubsite van de Zwollenaren. "Ouasim gaat altijd voorop in de strijd en dat is juist in deze tijden van belang. Met zijn goede trap en inzicht is hij een versterking voor onze selectie. Hij gaat zich richten op een plek in de verdediging. We zijn content dat we in deze transferwindow voor elke linie een versterking binnen hebben gehaald."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner