31.01.2017 11:46

Roda JC presenteert achtste versterking

Roda JC Kerkrade heeft opnieuw een versterking gepresenteerd. De Limburgse club neemt Simeon Raykov per direct over van het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv. Raykov is de achtste winterse versterking bij Roda JC.

Raykov is een 27-jarige vleugelaanvaller, die bij Roda JC een contract voor anderhalf jaar heeft getekend. De Limburgers versterkten zich inmiddels al met Gyliano van Velzen (FC Volendam), Mohamed el Makrini (Odense BK), Thanasis Papazoglou (KV Kortrijk), Bryan Verboom (SV Zulte Waregem), Stefan Savić (Slaven Belupo), Ognjen Gnjatić (Platanias Chanion) en Beni Badibanga (Standard Luik), terwijl ook Lyes Houri (SC Bastia) waarschijnlijk nog voor het verstrijken van de transferdeadline binnengehaald zal worden.

Ton Caanen, technisch directeur van Roda JC, is kort en krachtig over de komst van Raykov. "Simeon is een linkeraanvaller. We zijn blij dat de formaliteiten zijn afgerond", aldus Caanen op de clubsite van de Limburgers. Raykov heeft 135 wedstrijden in de Bulgaarse A grupa achter zijn naam staan, daarin wist de vleugelaanvaller 31 keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner