31.01.2017 12:17

AZ'er Mühren tekent contract in België

Robert Mühren kan zijn ogen niet geloven tijdens het competitieduel AZ Alkmaar - Feyenoord (11-12-2016).
Robert Mühren kan zijn ogen niet geloven tijdens het competitieduel AZ Alkmaar - Feyenoord (11-12-2016).

AZ Alkmaar-trainer John van den Brom kan geen beroep meer doen op Robert Mühren. De spits annex aanvallende middenvelder heeft een contract getekend bij het Belgische SV Zulte Waregem.

Mühren heeft in België een verbintenis voor vierenhalf jaar getekend, waardoor hij tot de zomer van 2021 vastligt bij Zulte Waregem. Mühren maakte tussen 2011 en 2014 furore bij FC Volendam, waardoor hij een transfer naar AZ verdiende. In Alkmaar wist de aanvaller nimmer een vaste basisplaats te veroveren, waardoor AZ nu besloten heeft om afscheid te nemen van Mühren.

Mühren kreeg in de beginfase van dit seizoen amper speeltijd bij AZ, maar dankzij zijn goede spel bij Jong AZ in de Tweede Divisie kreeg Mühren een kans van Van den Brom als aanvallende middenvelder in de hoofdmacht. Ondanks het feit dat hij de laatste tijd een basisplaats had heeft Mühren toch gekozen voor een avontuur in de Belgische competitie. Zulte Waregem is momenteel de nummer drie in de Belgische Pro League en neemt aan het einde van het seizoen hoogstwaarschijnlijk deel aan de play-offs om het kampioenschap in België.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner