31.01.2017 12:27

PSV haalt Koch terug naar Eindhoven

De spelers van FC Utrecht druipen af na de pijnlijke 1-5 nederlaag tegen FC Groningen. (16-09-2016)
De spelers van FC Utrecht druipen af na de pijnlijke 1-5 nederlaag tegen FC Groningen. (16-09-2016)

Menno Koch keert per direct terug naar PSV. De verdediger werd dit seizoen gehuurd door FC Utrecht, maar de boomlange centrale verdediger kwam in Utrecht amper aan spelen toe, waardoor PSV heeft besloten om de verdediger terug te halen naar Eindhoven.

"Dat was natuurlijk niet de verwachting, maar in het voetbal kun je niet alles regisseren", doelt Marcel Brands, technisch directeur van de Eindhovenaren, op de speeltijd van Koch bij FC Utrecht. "We hebben deze window een aantal verdedigers uit de A-selectie laten gaan. Met Menno en een aantal talenten uit de groep van Jong PSV kunnen we dat nu opvangen", besluit Brands op de clubsite van PSV.

Koch kwam dit seizoen tot vier wedstrijden in de Eredivisie namens FC Utrecht, twee keer kreeg de verdediger een basisplaats van FC Utrecht-trainer Erik ten Hag. Naast de vier wedstrijden in de Eredivisie mocht Koch ook vijf keer opdraven namens Jong FC Utrecht in de Jupiler League. De 22-jarige mandekker heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner