31.01.2017 13:32

Hull City biedt uitkomst voor Inter-verdediger

Andrea Ranocchia houdt zicht op de bal tijdens een wedstrijd van Inter. (28-11-2016)
Andrea Ranocchia houdt zicht op de bal tijdens een wedstrijd van Inter. (28-11-2016)

Andrea Ranocchia voetbalt de rest van het seizoen op huurbasis bij Hull City. De 28-jarige centrale verdediger was niet langer verzekerd van een basisplaats bij Inter en kiest daarom voor een tijdelijk vertrek naar Engeland.

Ranocchia moet Hull City zien te behoeden voor degradatie uit de Premier League. De club staat momenteel op de negentiende plaats en heeft slechts één puntje voorsprong op de nummer laatst Sunderland. "Ik ben erg blij om hier te zijn en ben er klaar voor om te spelen", laat de verdediger weten op de site van Hull. "Het was geen moeilijke beslissing omdat ik weet dat dit team in de beste competitie van de wereld speelt, dus ik was erg blij met de kans om hier te komen.

Bij Inter kwam Ranocchia, goed voor 21 interlands voor Italië, dit seizoen pas vijfmaal in actie in de Serie A. Sinds het vertrek van Frank de Boer moet de verdediger het vooral doen met een rol als reserve. Ranocchia is dan ook blij met zijn tijdelijke vertrek naar Engeland. "Het is een geweldige kans om in de Premier League te spelen. Verder is de coach erg goed en hebben we een aantal zeer goede spelers." De rechtspoot heeft nog een contract tot de zomer van 2018 bij Inter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner