01.02.2017 16:18

Gabbiadini blij dat droom is uitgekomen

Manolo Gabbiadini is blij dat zijn droom, om in één van de grootste competities ter wereld te spelen, is uitgekomen. De Italiaanse aanvaller vertrok voor het verstrijken van de transferdeadline van SSC Napoli, waar hij niet langer hoefde te rekenen op speeltijd, voor Southampton.

Na het vertrek van Graziano Pellè, die afgelopen zomer koos voor een Chinees avontuur bij Shandong Luneng, heeft Southampton opnieuw een Italiaanse aanvaller. Gabbiadini is ontzettend trots op zijn transfer naar Engeland. "Ik ben blij, heel erg blij. Van jongs af aan droom ik al om in één van de grootste competities ter wereld te spelen", aldus Gabbiadini op de clubsite van Southampton. "Nu die droom is uitgekomen kan ik niet wachten om te beginnen."

Gabbiadini kijkt zijn ogen uit in Engeland. "De faciliteiten zijn hier geweldig", vervolgt de Italiaanse aanvaller zijn verhaal. "Ik ben de Serie A gewend, maar de faciliteiten zijn hier veel beter. Dat zijn van die kleine dingen die je warm maken voor het Engelse voetbal en daarom wil ik zo snel als mogelijk het veld op en laten zien wat ik kan." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner