01.02.2017 21:47

Heracles wil verder met Bruns en Te Wierik

Thomas Bruns (l.) probeert een hoge bal te controleren met Davy Pröpper (r.) in zijn rug. (28-01-2017)
Thomas Bruns (l.) probeert een hoge bal te controleren met Davy Pröpper (r.) in zijn rug. (28-01-2017)

Nadat Heracles Almelo eerder verlengde met sterkhouder Brahim Darri, hoopt de formatie uit Overijssel door te pakken met Thomas Bruns en Mike te Wierik. Beiden beschikken over een contract dat na dit seizoen afloopt.

Zowel Bruns als Te Wierik staat al jarenlang onder contract bij Heracles Almelo. De aanvallende middenvelder, met rugnummer tien, sloot begin 2011 aan bij de A-selectie van de club, sindsdien speelde hij meer dan honderdzestig duels in de Eredivisie voor Heracles Almelo. Te Wierik kwam in 2010 bij het eerste elftal, hij staat op ruim honderddertig competitieduels.

Nico-Jan Hoogma, technisch directeur bij Heracles Almelo, laat aan Voetbal International weten dat zijn werkgever zo snel mogelijk in gesprek gaat met het duo. "Het zijn voor ons prima spelers, onze intenties zijn wel duidelijk. De komende weken praten we verder." Darri verlengde onlangs zijn contract met twee jaar, Bruns en Te Wierik kunnen ook zo'n aanbieding tegemoet zien.

De middenvelder, aanvoerder bij Heracles Almelo, miste dit seizoen nog geen competitieduel voor de ploeg, Te Wierik kreeg zestien basisplaatsen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner