04.02.2017 14:27

Stoke hoopt op langer verblijf van Martins Indi

Bruno Martins Indi stuurt zijn ploeggenoten aan in het duel tussen Stoke City en Swansea City. (31-10-2016)
Bruno Martins Indi stuurt zijn ploeggenoten aan in het duel tussen Stoke City en Swansea City. (31-10-2016)

Bruno Martins Indi speelt dit seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Stoke City. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd van het Portugese FC Porto, maar als het aan Stoke-manager Mark Hughes ligt blijft Martins Indi langer bij zijn club spelen.

De 24-jarige centrale verdediger is dit seizoen verzekerd van een basisplaats bij de huidige nummer negen van Engeland en maakt een prima indruk. "Iedereen ziet dat hij het erg goed doet en daar zijn we erg blij mee", vertelt een complimenteuze Hughes in gesprek met The Stoke Sentinel. "Uiteraard hopen we dat we hem kunnen behouden, we gaan er in ieder geval alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen."

Het contract van Martins Indi bij FC Porto loopt nog door tot de zomer van 2018. "Na het seizoen gaan we erover praten, denk ik", vervolgt de manager van Stoke City. "Bruno heeft zelf ook al gezegd dat er drie partijen nodig zijn om een deal rond te krijgen: de twee clubs en hijzelf natuurlijk." De linksbenige verdediger speelde dit seizoen al twintig wedstrijden in de Premier League en kwam daarin eenmaal tot scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner