05.02.2017 13:54

Bouy maakte rentree in basis bij PEC Zwolle

Ouasim Bouy staat zondagmiddag in de basis bij PEC Zwolle in het duel met Sparta. Bouy begint zondag aan zijn tweede termijn als huurling bij de Zwollenaren. Sparta-trainer Alex Pastoor wisselt zijn team op maar liefst vijf posities.

Pastoor heeft zijn elftal flink omgegooid, na het verlies van vorige week tegen Willem II. Michel Breuer, vorige week afwezig, keert weer terug in de basis en dat gaat ten koste van Bart Vriends. Ook Denzel Dumfries begint achterin, hij vervangt Janne Saksela. Ryan Sanusi en Paco van Moorsel zijn de twee nieuwe namen op het middenveld, zij vervangen Kenneth Dougall en Loris Brogno. Ook Zakaria el Azzouzi is verwezen naar de bank. Zijn plek wordt overgenomen door Ivan Calero.

PEC Zwolle-trainer Ron Jans kan niet beschikken over Bram van Polen en Ted van de Pavert. Daarom speelt Dirk Marcellis samen met Bouy in het centrum van de verdediging en nemen Bart Schenkeveld en Django Warmerdam de backposities in. Verder verandert er niets in de basisopstelling van Zwolle. Dat betekent dat de nieuwelingen Hervin Ongenda en Erik Israelsson op de bank beginnen.

Volg het duel tussen Sparta Rotterdam en PEC Zwolle hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner