05.02.2017 20:10

Kampioen Schmeichel: "Het is onacceptabel"

Dankzij een nieuwe nederlaag, tegen Manchester United (0-3), komt de degradatiezone steeds dichterbij voor kampioen Leicester City. De ploeg verloor vier wedstrijden op rij en staat nog maar één punt boven de streep.

"We speelden veertig minuten nog aardig, wat er daarna gebeurde is onacceptabel. Je kan altijd achter komen in een wedstrijd, maar het was niet goed genoeg. Het is een optelsom van hoe we dit seizoen spelen", aldus de Deense doelman tegenover Sky Sports.

Na het ongekende successeizoen loopt het bij The Foxes voor geen meter. Waar de ploeg vorig jaar een hecht collectief was, brokkelt Leicester dit seizoen uit elkaar. "Vorig seizoen is weg. Dit seizoen is al vanaf het begin niet goed. We zijn de regerend kampioen, maar het is verschrikkelijk en beschamend. We moeten verbeteren."

"We hebben al het hele seizoen discussies over wat beter moet, maar het helpt niet. De hele club, van de bovenste- tot de onderste laag, moet opstaan. Als we dat niet doen, gaan we degraderen. En dat wil niemand."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner