06.02.2017 15:58

Vitesse haalt Najah (25) voor beloftenelftal

Imad Najah (r.) zet voor tijdens de wedstrijd FC Oss - RKC Waalwijk, voordat Paul Kok (l.) actie kan ondernemen. (30-11-2015)
Imad Najah (r.) zet voor tijdens de wedstrijd FC Oss - RKC Waalwijk, voordat Paul Kok (l.) actie kan ondernemen. (30-11-2015)

Na een half jaar een clubloze status te hebben gehad, zet Imad Najah zijn carrière voort in het beloftenelftal van Vitesse. De oud-speler van RKC Waalwijk en PSV speelde al één duel mee met Jong Vitesse en is door de club definitief vastgelegd.

Najah komt uit de jeugdopleiding van PSV, kreeg een rugnummer in de hoofdmacht, maar debuteerde uiteindelijk niet in Eindhoven. RKC Waalwijk ging met de controlerende middenvelder aan de haal, waarna hij vooral in het seizoen 2012/2013 een flink aantal speelminuten maakte in de Eredivisie. Daarna ging het bergafwaarts met Najah, met als dieptepunt een knieblessure.

Van die kwetsuur herstelde Najah bij Vitesse, waar hij door een goede indruk achter te laten een contract in de wacht sleepte. Hij speelde diverse belangrijke jeugdinterlands voor Nederland, maar koos uiteindelijk voor een interlandcarrière bij Marokko. Voor dit land speelde hij in 2012 op de Olympische Spelen in Londen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner