06.02.2017 19:35

'Excelsior neemt Owusu weer in genade aan'

Leeroy Owusu (r.) zet druk op Mustafa Saymak tijdens de competitiewedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)
Leeroy Owusu (r.) zet druk op Mustafa Saymak tijdens de competitiewedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)

De lucht tussen aan de ene kant huurling Leeroy Owusu en aan de andere kant Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag lijkt voorlopig te zijn geklaard. Van der Gaag liet onlangs weten niet tevreden te zijn over de houding van Owusu.

De rechtsback komt via Excelsior aan ervaring op het hoogste niveau, aangezien hij bij het eerste elftal van Ajax geen speelminuten kan krijgen en de verdediger uitgeleerd lijkt in de Jupiler League. Hij speelde echter nog maar zeven duels in dienst van Excelsior, waarvan vijf in de Eredivisie. Naar verluidt uitte Owusu zijn onvrede bij Van der Gaag, die aan het Algemeen Dagblad liet weten dat er een gesprek zou volgen over zijn houding en gedrag.

Volgens Voetbal International is dit gesprek er komen en lijkt Owusu daardoor weer onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie van de Kralingers. Zonder Owusu, Khalid Karami stond gewoon in de basisopstelling, werd een punt gepakt op bezoek bij FC Groningen (1-1). Excelsior staat momenteel vijftiende in de Eredivisie, met slechts één punt voorsprong op ADO Den Haag, dat in de degradatiezone staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner