06.02.2017 20:14

Oosterwijk nu al in problemen bij NAC Breda

Jari Oosterwijk baalt stevig als FC Den Bosch op een 2-0 voorsprong komt tegen zijn nieuwe werkgever NAC Breda. (03-02-2017)
Jari Oosterwijk baalt stevig als FC Den Bosch op een 2-0 voorsprong komt tegen zijn nieuwe werkgever NAC Breda. (03-02-2017)

NAC Breda-huurling Jari Oosterwijk heeft het zichzelf allesbehalve makkelijk gemaakt bij zijn nieuwe werkgever. De huurling van FC Twente scoorde afgelopen week nog bij zijn debuut, maar werd maandag buiten de selectie gelaten na een woordenwisseling met zijn trainer.

Oosterwijk startte in de wedstrijd tegen FC Den Bosch als spits, aangezien concurrent Cyriel Dessers geschorst was. Zondag na de training meldde trainer Stijn Vreven dat hij Dessers als eerste spits liet opdraven tegen FC Dordrecht. Daarop volgde een woordenwisseling, zo stelt BN DeStem. De reactie van Oosterwijk schoot bij Vreven in het verkeerde keelgat, waarna hij besloot hem niet te selecteren voor het duel met FC Dordrecht.

Dessers is topscorer van NAC Breda met twaalf doelpunten, de Brabanders besloten Oosterwijk op het allerlaatste moment van de winterse transfermarkt te huren. Tegen FC Den Bosch debuteerde Oosterwijk in het shirt van NAC Breda, hij scoorde in de laatste minuut vanuit een penalty de aansluitingstreffer tegen de streekgenoot. De goal van Oosterwijk kwam te laat, NAC Breda ging met 1-2 onderuit tegen FC Den Bosch.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner