06.02.2017 20:29

Robbie Keane laat zich op training Al Ahli zien

Op 36-jarige leeftijd wil aanvaller Robbie Keane van stoppen niets weten. De Ier liet deze winter de Major League Soccer na zes seizoenen achter zich en dook maandag tijdens de training van Al Ahli, een subtopper uit de Verenigde Arabische Emiraten, op.

Keane kende in Engeland uiterst succesvolle jaren bij Tottenham Hotspur, terwijl hij ook onder contract stond bij grote club als Inter en Liverpool. De laatste jaren was hij actief in de Verenigde Staten, waar hij op respectabele leeftijd nog bijna honderd keer scoorde voor Los Angeles Galaxy in de Major League Soccer. Eind 2016 kwam er een einde aan de samenwerking met LA Galaxy, maar Keane gaat dus alsnog op zoek naar een nieuwe club.

Al Ahli is een club uit Dubai, die het salaris van Keane met gemak kan betalen. De ploeg is momenteel de nummer vier uit de UAE Arabian Gulf League. Een titel lijkt de ploeg alvast uit het hoofd te kunnen zetten, maar met Keane als topschutter valt er mogelijk toch nog een feestje te vieren voor de club, waar met Lima een andere goaltjesdief onder contract staat.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner