08.02.2017 15:16

Zoon Rivaldo tekent bij Dinamo Boekarest

Rivaldinho, de zoon van de Braziliaanse legende Rivaldo, gaat opnieuw aan de slag in Europa. De 21-jarige Braziliaanse aanvaller heeft namelijk een contract getekend bij het Roemeense Dinamo Boekarest.

De aanvaller komt transfervrij over van Internacional, waar hij in het tweede elftal speelde, en heeft in Roemenië een contract tot de zomer van 2020 getekend. Internacional verhuurde Rivaldinho tussen augustus en november nog aan het Braziliaanse Paysandu SC, dat uitkomt in de Série B. Namens Paysandu  SC scoorde Rivaldinho één keer in acht wedstrijden.

Het is de tweede keer dat de zoon van Rivaldo, die in het verleden onder contract stond bij onder meer FC Barcelona, aan de slag gaat in Europa. In 2015 speelde Rivaldinho namelijk een half jaar voor het Portugese Boavista. Na vier officiële wedstrijden in het shirt van de Portugese club kwam er echter een einde aan de samenwerking tussen Rivaldinho en Boavista. Op 15 juli 2015 waren Rivaldo en Rivaldinho overigens betrokken bij een opmerkelijk moment. Het tweetal wist te scoren tijdens een competitieduel van Mogi Mirim met Macaé Esporte FC (3-1) winst. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner