08.02.2017 16:21

Barcelona in beroep tegen schorsing Suárez

Luis Suárez mag blijven hopen op de finale van de Copa del Rey. De international van Uruguay werd dinsdagavond met twee keer geel van het veld gestuurd door scheidsrechter Jesús Gil Manzano, maar FC Barcelona gaat daar niet mee akkoord.

Suárez kreeg dinsdagavond tijdens het duel in de Copa del Rey met Atlético Madrid (1-1) in de negentigste minuut zijn tweede gele kaart voorgehouden door scheidsrechter Manzano. De aanvaller zou met zijn arm het gezicht van Atlético Madrid-middenvelder Koke hebben geraakt. FC Barcelona gaat in beroep tegen de schorsing en Suárez liet al weten niet blij te zijn met scheidsrechter Manzano. "Ik lach om die tweede gele kaart. Het was niet eens een overtreding, ik deed helemaal niets", zei Suárez.

Ook Sergio Busquets kreeg tijdens het duel met Atlético Madrid een gele kaart en ook die kaart wordt door FC Barcelona aangevochten. In het rapport van de scheidsrechter stond dat de middenvelder een bal wegtrapte na het fluitsignaal van de arbiter. Er lag op dat moment echter een tweede bal op het veld, waardoor FC Barcelona van mening is dat de kaart van Busquets ongedaan gemaakt moet worden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner