09.02.2017 11:33

Wenger niet geïnteresseerd in komst Hart

Joe Hart geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Torino - AC Milan (16-01-2017).
Joe Hart geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Torino - AC Milan (16-01-2017).

Joe Hart hoeft aankomende zomer niet te rekenen op een transfer naar Arsenal. De Engelse doelman verloor afgelopen zomer zijn basisplaats bij Manchester City en koos daarom voor een tijdelijke transfer naar het Italiaanse Torino.

Hart keert volgend seizoen mogelijk terug naar de Premier League, maar op belangstelling van Arsenal hoeft de Engelsman niet te rekenen. Volgens The Daily Mail zijn The Gunners geïnteresseerd in de sluitpost, maar Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft die geruchten snel de kop ingedrukt. 

Wenger werd gevraagd of hij Hart naar Londen wil halen. "Nee, ik heb drie doelmannen van wereldklasse", doelt de Fransman tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Hull City op Petr Čech, David Ospina en Emiliano Martínez. "Ik ben blij met de keepers die ik nu heb." Overigen staat ook Wojciech Szczęsny nog onder contract bij Arsenal, maar AS Roma heeft een optie tot koop op de Poolse doelman en de kans lijkt klein dat Szczęsny zal terugkeren bij Arsenal.

Čech, die in de zomer van 2015 overkwam van concurrent Chelsea, is momenteel eerste doelman van Arsenal. De Tsjech miste in de Premier League nog geen enkele minuut.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner