11.02.2017 09:29

Vorm deert Zeneli niet: "Me wel bewezen"

FC Groningen-middenvelder Simon Tibbling tikt met een sliding de bal voor sc Heerenveen-aanvaller Arber Zeneli weg. (29-01-2017)
FC Groningen-middenvelder Simon Tibbling tikt met een sliding de bal voor sc Heerenveen-aanvaller Arber Zeneli weg. (29-01-2017)

Na een flitsende start, waarin Arber Zeneli zes keer scoorde in de eerste elf competitieduels, staat de Zweed inmiddels tien wedstrijden droog in de Eredivisie. Hij beseft dat het minder gaat, maar blijft vol zelfvertrouwen bij sc Heerenveen.

"Nu zit ik even in een mindere periode, maar dat is niet blijvend", bevestigt de aanvaller in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik heb me bij sc Heerenveen inmiddels wel bewezen." Voor landgenoot Sam Larsson kan hetzelfde worden gesteld. De creatieveling aan de linkerkant werd dagelijks aan een transfer gelinkt, bij Zeneli was dat niet het geval.

"Natuurlijk dagdroom ik weleens, denk ik aan grote clubs in grotere competities dan de Eredivisie, aan spelen in Duitsland of Spanje. Als er op een dag een mooie club voor me komt, dan zal ik ook echt wel luisteren. Voorlopig doe ik echter gewoon mijn best voor sc Heerenveen en de fans die in me geloven. Sinds ik bij deze club ben, heb ik elke keer nog in de basis gestaan. Voor mijn ontwikkeling is dat heel erg goed geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner