11.02.2017 15:41

De Boer over Rangers: "Ik wil altijd luisteren"

Kersvers Inter-trainer Frank de Boer bekijkt de situatie op het veld voor de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. (10-08-2016)
Kersvers Inter-trainer Frank de Boer bekijkt de situatie op het veld voor de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. (10-08-2016)

Frank de Boer wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Rangers FC. De Schotse club heeft coach Mark Warburton ontslagen en moet op zoek naar een vervanger. Volgens De Boer is hij niet benaderd.

De Boer laat aan Sky Sports weten niet benaderd te zijn door de huidige nummer drie uit Schotland. De oud-coach van Ajax en Inter speelde in 2004 voor vijftien duels voor Rangers en is daarom wel bereid om een mogelijk aanbod te overwegen. "Ik wil altijd luisteren, maar ik ben niet benaderd. Voor elke club waarvoor ik heb gespeeld, koester ik warme gevoelens."

De oefenmeester werd dit seizoen al snel ontslagen door Inter en zit sindsdien werkloos thuis. De Boer geeft aan zich te richten op een nieuwe uitdaging voor het volgende seizoen. "Op dit moment heb ik een break. Ik kijk meer naar volgend seizoen, om in de voorbereiding ergens aan de slag te gaan. Niet middenin het seizoen."

De Boer is jarenlang onafgebroken trainer geweest bij Ajax en is daarom wel blij dat hij eindelijk eens niets te doen heeft. "Ik was veertien jaar toen ik bij Ajax begon en na het beëindigen van mijn carrière ben ik meteen als coach aan de slag gegaan. Het is dus voor het eerst in 32 jaar dat ik een twee, drie maanden vrij heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner