11.02.2017 19:01

Groenendijk voert wissels door bij debuut

Na bijna een jaar afwezigheid door blessureleed is Dion Malone terug bij ADO Den Haag. De Hagenezen verwelkomen tijdens het debuut van de nieuwe trainer Alfons Groenendijk ook twee sleutelspelers terug.

Mike Havenaar en Aaron Meijers maken namelijk voor het eerst in lange tijd hun opwachting in de selectie, al begint het duo wel op de bank. Bij Go Ahead Eagles speelt Sam Hendriks weer in de spits, omdat Leon de Kogel ziek is. Ludcinio Marengo vervangt de geschorste Elvis Manu voor de Deventenaren en speelt daarmee tegen zijn broodheer – net als Randy Wolters aan de overkant doet. Verder zien we op de bank van Go Ahead drie onbekende namen: nieuweling Lum Rexhepi en de jeugdspelers Patrick Maneschijn en Givan Werkhoven.

Het treffen tussen de nummers achttien en zestien belooft cruciale consequenties te hebben voor de strijd onderin de Eredivisie. De winnaar van de wedstrijd vanavond begeeft zich in ieder geval voor een nachtje op een positie boven de rode streep. De wedstrijd in de Adelaarshorst begint om 19:45 en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner