12.02.2017 17:07

Sassuolo verliest door rode kaart van Letschert

Timo Letschert heeft zondag slechts kort kunnen genieten van zijn basisplaats bij Sassuolo Calcio. De verdediger werd in de thuiswedstrijd tegen Chievo Verona al binnen drie minuten met rood van van het veld gestuurd. Met tien man moest Sassuolo een nederlaag incasseren: 1-3.

Letschert kreeg de rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken speler. De strafschop die daaruit volgde, werd gemist door Roberto Inglese. De spits maakte die misser echter in het verloop van de wedstrijd meer dan goed. Nadat de tien van Sassuolo op voorsprong waren gekomen via Alessandro Matri, bezorgde Inglese de bezoekers met drie treffers de winst.

In de top van de Serie A herstelde Internazionale zich van de nederlaag vorige week bij koploper Juventus (1-0). Ook zonder de geschorste topschutter Mauro Icardi won Inter met 2-0 van Empoli, via treffers van Éder en Antonio Candreva. Hans Hateboer zag vanaf de bank Atalanta winnen bij Palermo (1-3). Torino versloeg Pescara met 5-3, mede dankzij twee treffers van Andrea Belotti die zijn totaal dit seizoen opvoerde naar zeventien.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner