12.02.2017 21:15

Leicester baalt: "Net dat beetje geluk nodig"

Leicester City vecht als kampioen van Engeland tegen degradatie. De ploeg van manager Claudio Ranieri scoorde nog geen enkel doelpunt in 2017 en staat nog maar één punt boven de degradatiestreep. Ook zondag ging de ploeg onderuit bij Swansea City (2-0).

De wedstrijd tussen Swansea en Leicester was een ware degradatiekraker, maar de thuisploeg ging er met de zege vandoor. The Foxes blijven dalen op de ranglijst en manager Claudio Ranieri is diep teleurgesteld. "Ik wilde vandaag - bij wijze van spreken - opnieuw beginnen aan het seizoen, maar er is dus niets veranderd. Ongelooflijk. We hebben twee problemen. We krijgen veel goals tegen, en maken er zelf geen. Zo kan het echt niet verder. Maar we hebben net dat beetje geluk nodig, al is het maar één momentje, om het vertrouwen terug te winnen"

Middenvelder Danny Drinkwater, die in het ongekende successeizoen nog uitgroeide tot Engels-international, is aangeslagen. "Het is frustrerend, moeilijk om onder woorden te brengen. Ik snap dat onze fans teleurgesteld zijn, maar dat zijn wij misschien nog wel meer. Dit is onacceptabel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner