13.02.2017 19:04

Update: Jong Ajax en MVV op Valentijnsdag

Na een uur spelen valt de eerste goal in de mini-topper tussen Jong Ajax en Jong PSV. Kaj Sierhuis (r.) verschalkt Hidde Jurjus (l.) met een kopbal. (09-12-2016)
Na een uur spelen valt de eerste goal in de mini-topper tussen Jong Ajax en Jong PSV. Kaj Sierhuis (r.) verschalkt Hidde Jurjus (l.) met een kopbal. (09-12-2016)

Er wordt maandagavond niet gevoetbald op De Toekomst. Jong Ajax zou in eigen huis MVV Maastricht ontvangen, maar de competitiewedstrijd in de Jupiler League is afgelast. Dat heeft MVV maandagmiddag via het officiële Twitter account bekendgemaakt.

Het veld op De Toekomst werd om één uur gekeurd door de KNVB en daaruit is gebleken dat het veld niet speelklaar is om maandagavond een wedstrijd af te werken. Het is de tweede keer dit seizoen dat een wedstrijd van Jong Ajax afgelast wordt, want op 23 januari werd de thuiswedstrijd van de jonge Ajacieden tegen Almere City FC eveneens afgelast. Die wedstrijd werd een week later ingehaald. Jong Ajax won destijds met 6-3.

Wanneer de topper tussen Jong Ajax (nummer twee) en MVV (nummer vier) wél wordt afgewerkt is voorlopig onbekend. De kans lijkt klein dat Jong Ajax en MVV elkaar volgende week maandag treffen, want MVV speelt aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven.

De wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en FC Volendam zal wel maandagavond plaatsvinden.

Update: 13-02-2017: 19:04:

De afgelaste wedstrijd tussen Jong Ajax en MVV wordt dinsdag 14 februari alsnog afgewerkt in Amsterdam. De wedstrijd stond oorspronkelijk maandagavond op de planning, maar ging niet door vanwege de winterse omstandigheden.

De beloften van Ajax en MVV staan nu een dag later tegenover elkaar, zo meldt de thuisploeg via de social media. Fans die al tickets kochten voor de wedstrijd op maandag, kunnen dinsdag gewoon naar De Toekomst komen voor de wedstrijd in speelronde 25 van de Jupiler League. Jong Ajax is de nummer twee van de competitie, MVV staat vierde.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner