14.02.2017 21:59

Oxlade-Chamberlain niet bang voor Bayern

Arsenal treft woensdagavond Bayern München in de achtste finale van de Champions League. Arsenal-speler Alex Oxlade-Chamberlain geeft aan geen angst te hebben voor de Duitse recordkampioen. "Zij hebben een goed team, maar wij ook."

"We hebben zowel goede als slechte herinneringen aan Bayern München", vertelt de Engels international tijdens de persconferentie voorafgaand het Champions League-duel. “In de eerste ontmoetingen delfden we vaak het onderspit. De laatste duels hebben we laten zien dat we met het niveau konden meevoetballen.”

Onverslaanbaar acht Oxlade-Chamberlain Bayern München dan ook niet. "Natuurlijk gaat het moeilijk worden. In het verleden hebben we al eens gewonnen in de Allianz Arena. Dat is het verleden en wat nu alleen telt is het resultaat van morgen. Ik ben ervan overtuigd dat we die kunnen winnen."

De achtste finale tegen Bayern München betekent alweer de zevende ontmoeting met de Duitse club voor Arsenal sinds februari 2013. De Gunners wisten twee duels te winnen, maar trokken drie keer aan het korte eind. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner