18.02.2017 09:44

Seuntjens blij met transfer: "Beste beslissing"

Mats Seuntjens (l.) wordt in de rug gesprongen door Hicham Faik (r.), die het luchtduel dan ook wint. (03-12-2016)
Mats Seuntjens (l.) wordt in de rug gesprongen door Hicham Faik (r.), die het luchtduel dan ook wint. (03-12-2016)

Na een moeizaam begin in Alkmaar, Mats Seuntjens moest tot november zes keer meedoen met het tweede elftal, lijkt de middenvelder zijn plek in het elftal van AZ gevonden te hebben. Seuntjens is dan ook blij met zijn overstap van NAC Breda naar de Eredivisie.

"Naar AZ gaan is de beste beslissing uit mijn leven geweest. Deze stap had ik eerder moeten maken. Elke dag word ik hier beter", is Seuntjens enthousiast in gesprek met BN DeStem. In zijn beginperiode was dat echter wel anders, want speeltijd in de Tweede Divisie kon Seuntjens niet bekoren. "Bij Jong AZ speelde ik met twee vingers in de neus. Ik was er klaar mee"

"Je kent me toch. Ik word ongeduldig dan. Het duurde gewoon net even te lang bij de beloften." Inmiddels speelde Seuntjens zes Eredivisie-wedstrijden op rij mee bij AZ, terwijl hij ook een belangrijke rol speelde voor de Alkmaarders in de Europa League. De aanvallende middenvelder, die een contract tot medio 2020 tekende in Noord-Holland, kan dit seizoen zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie spelen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner