18.02.2017 12:25

Van Bronckhorst: "Sfeer bij ons als vanouds"

Dirk Kuyt die ontevreden is over zijn rol, Michiel Kramer teruggezet naar het tweede elftal en Simon Gustafson die zijn frustraties uit bij de beloften van Feyenoord. Recente problemen bij de Rotterdammers, maar dat doet niets af aan de sfeer. Dit stelt trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord toont zich dit seizoen ongenaakbaar als koploper, maar nu de eerste landstitel sinds 1999 dichterbij komt, volgt ook de druk vanuit de media. Van Bronckhorst stelt dat alle problemen van de afgelopen weken geen effect hebben op zijn spelers. "Denk je echt dat dit enige invloed heeft op de sfeer bij Feyenoord? Kom even kijken op onze trainingen, waarvan een aantal echt openbaar is", weerkaatst hij in De Telegraaf.

De koploper van de Eredivisie kan de negatieve berichten ongedaan maken door een prestatie neer te zetten in de komende wedstrijd. Feyenoord neemt het zondag op tegen ADO Den Haag. "We hebben dus aanleiding gegeven dat er over deze dingen is geschreven. Dat moeten we voorkomen, heb ik de groep verteld. We moeten er staan tegen ADO Den Haag, dan gaat het daar over."

De Rotterdammers verdedigen een voorsprong van vijf punten op koploper Ajax. Op 2 april staan de topclubs tegenover elkaar in de Amsterdam ArenA.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner