23.02.2017 09:46

Larsson aast op transfer naar Italië of Spanje

Sam Larsson bedankt het publiek na afloop van het competitieduel FC Twente - sc Heerenveen (18-02-2017).
Sam Larsson bedankt het publiek na afloop van het competitieduel FC Twente - sc Heerenveen (18-02-2017).

Sam Larsson wil nog een aantal maanden vlammen bij sc Heerenveen om daarmee een mooie transfer af te dwingen. De 23-jarige Zweed wil zijn carrière volgend seizoen het liefst vervolgen in de Serie A of de Primera División.

Larsson is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in dienst van sc Heerenveen en de vleugelaanvaller liet vanaf het begin een sterke indruk achter. "Ik heb me enorm ontwikkeld in Heerenveen en ik heb nu nog vier maanden om alles en iedereen ervan te overtuigen dat ik klaar ben voor een stap hogerop", aldus Larsson tegenover Voetbal International. "Een mooie transfer maken, dat is mijn doel."

"Het liefst naar Italië of Spanje", vervolgt Larsson. "Toen ik hier kwam, was ik een leuke voetballer zonder eindproduct. Maar ik ben efficiënter geworden, een complete en volwassen speler geworden. Ik zal Heerenveen daar altijd dankbaar voor zijn", aldus Larsson, die bij sc Heerenveen nog een contract tot medio 2018 heeft. De Friezen hebben tevens een optie om het contract van de Zweed nog eens met één seizoen te verlengen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner