26.02.2017 10:52

Mulder richt zich op een buitenlands avontuur

Erwin Mulder lijkt bezig aan zijn laatste maanden in dienst van sc Heerenveen. De doelman onderhandelt al een tijdje met de club over een nieuwe verbintenis, maar van akkoord komt het telkens niet.

"Ik ben transfervrij. We zijn er niet uitgekomen", vertelt Mulder aan FOX Sports. "Ik heb Heerenveen de kans gegeven om over te schakelen naar plan B. Wij kunnen nu ook kijken wat er eventueel op mijn pad komt. Wat het struikelblok is? Ik wil gewoon kijken of er mooie clubs uit het buitenland zijn waar ik terecht kan komen. Of ik wegga? Dat weet ik niet. De kans is aanwezig, maar de kans is ook aanwezig dat ik volgend jaar nog hier speel. Hoe groot die kans is? Dat zal de toekomst uitwijzen."

"Voorlopig is het nee", vervolgt Mulder, die een langer verblijf bij de club uit Heerenveen nog niet helemaal uit wil sluiten. "De deur staat op een kier. De kans is nog aanwezig dat ik hier speel volgend jaar. Ik ambieer om naar het buitenland te gaan. Nu ik transfervrij en 28 ben, komt wellicht de kans om die stap te maken. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om 'nee' tegen Heerenveen te zeggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner