26.02.2017 12:24

Aanvoerder Duits terug in de basisopstelling

Sander Duits loopt met ingehouden woede terug naar de middenstip, nadat hij met Go Ahead Eagles op achterstand is gekomen tegen Willem II. (25-11-2016)
Sander Duits loopt met ingehouden woede terug naar de middenstip, nadat hij met Go Ahead Eagles op achterstand is gekomen tegen Willem II. (25-11-2016)

Go Ahead Eagles-aanvoerder Sander Duits keert zondagmiddag terug in de basisopstelling. Bij tegenstander Vitesse krijgen twee spelers rust in verband met het aankomende bekerduel. Arnold Kruiswijk en Adnane Tighadouini doen niet mee.

Zowel Hans de Koning van Go Ahead Eagles als Henk Fraser van Vitesse hebben hun opstelling aangepast voor het duel tussen de twee ploegen. Bij de Deventenaren is één wissel doorgevoerd na de 1-0 verliespartij tegen Roda. Sébastien Locigno zit op de bank en aanvoerder Sander Duits staat in de basis. De aanvoerder werd tegen Roda aan de kant gehouden, omdat hij liever niet op kunstgras speelt.

Vitesse speelt volgende week woensdag de halve finale van de KNVB beker tegen Sparta, en daarom spaart Fraser twee spelers. Arnold Kruiswijk en Adnane Tighadouini doen niet mee. De laatstgenoemde is licht geblesseerd aan zijn lies. Navarone Foor is zijn vervanger. Rechtsback Kevin Diks staat vanmiddag in de basis. Hij is in de winterstop overgekomen van Fiorentina. Bij die Italiaanse club kwam hij nauwelijks aan spelen toe.

Volg het duel tussen Go Ahead Eagles en Vitesse hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner