26.02.2017 16:53

Blind op de bank bij United, Saints ongewijzigd

Nadat hij in de Europa League een basisplaats kreeg bij Manchester United, is Daley Blind voor de finale van de League Cup weer wisselspeler. De verdediger ziet Marcos Rojo voor hem terugkeren. Tegenstander Southampton wisselt niet in de basisopstelling.

José Mourinho had de luxe door in de doordeweekse Europa League-wedstrijd enkele spelers te sparen. Manchester United won het heenduel met AS Saint-Étienne al met 3-0, waardoor de return een formaliteit was. Zo keert De Gea terug onder de lat en staat ook Anthony Martial weer in de aanval. Wayne Rooney zit nog op de bank, hij keerde terug na blessureleed. Henrikh Mkhitaryan is er zondag niet bij, hij is geblesseerd.

Bij Southampton geen Virgil van Dijk. De Nederlandse mandekker is al langer geblesseerd en ligt ook de komende weken nog in de lappenmand. Martín Cáceres werd als vervanger gehaald, de Uruguayaanse oud-speler van FC Barcelona en Juventus kan in deze wedstrijd debuteren voor Southampton. Hij begint echter op de bank. Jordy Clasie zit niet bij de wedstrijdselectie.

De finale van de League Cup is vanaf 17.30 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner