27.02.2017 14:00

Nice-voorzitter geen spijt van komst Balotelli

Onbegrip bij Mario Balotelli tijdens het competitieduel FC Lorient - OGC Nice (18-02-2017).
Onbegrip bij Mario Balotelli tijdens het competitieduel FC Lorient - OGC Nice (18-02-2017).

Jean-Pierre Riviere, voorzitter van OGC Nice, heeft geen spijt van het aantrekken van Mario Balotelli. De Italiaan begon goed aan het seizoen in de Ligue 1, maar inmiddels heeft de oud-speler van onder meer AC Milan en Manchester City het lastig.

"Elke speler maakt verschillende periodes door in zijn leven", aldus de voorzitter van Nice in gesprek met Canal+. "Hij is goed aan het seizoen begonnen, maar op dit moment is het even wat minder. Ik hoop dat we de Mario van het begin van het seizoen snel terugzien, maar over het algemeen zijn we tevreden over Mario. Hij voelt zich goed bij onze club en we hebben dan ook geen spijt van zijn komst."

De Italiaanse spits staat momenteel op negen treffers uit veertien competitiewedstrijden namens Nice, maar eind december kreeg Balotelli rood tijdens het competitieduel met Girondins de Bordeaux (0-0), vorige week werd de Italiaan eveneens voortijdig naar de kant gestuurd. Tijdens de wedstrijd tegen FC Lorient (1-0 overwinning) werd de aanvaller in de 68e minuut door scheidsrechter Tony Chapron van het veld gestuurd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner