01.03.2017 13:46

Klopp stelt gesprek met Sturridge voorlopig uit

Liverpool-trainer Jürgen Klopp gaat aan het einde van het seizoen een gesprek voeren met Daniel Sturridge. De Engelsman kampt regelmatig met blessureleed, maar ook als hij fit is krijgt hij dit seizoen weinig speeltijd bij The Reds.

Sturridge heeft bij Liverpool nog een contract tot medio 2019, maar Klopp weet niet of de spits wil vertrekken. "Ik heb geen idee wat er in de zomer gaat gebeuren", vertelt Klopp aan Sky Sports. "Er is niet alleen onzekerheid rondom Daniel, er zijn meer spelers met issues", aldus de Duitser, die Sturridge onlangs moest missen. "Hij heeft de afgelopen acht of negen dagen moeten missen vanwege een virusinfectie. We willen hem snel weer fit krijgen en hopelijk kunnen we het seizoen op een succesvolle manier afsluiten."

Aan het einde van het seizoen zal Klopp duidelijkheid scheppen. "Aan het einde van het seizoen zal ik een gesprek met Daniel met voeren over zijn toekomst en daarna nemen we een beslissing", vervolgt Klopp zijn verhaal. "Er kunnen nog veel dingen gebeuren die invloed zullen hebben op het gesprek, maar daar wil ik me op dit moment nog niet bezig mee houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner