01.03.2017 15:32

Fulham-coach wil groeibriljant (16) behouden

Fulham-trainer Slaviša Jokanović zag Moussa Dembélé afgelopen zomer vertrekken naar het Schotse Celtic, maar de Servische coach van de huidige nummer zeven uit de Championship (tweede niveau in Engeland) hoopt dat Ryan Sessegnon wel kiest voor een langer verblijf bij The Cottagers.

De zestienjarige Sessegnon debuteerde tijdens het huidige seizoen namens Fulham en heeft inmiddels vijftien competitiewedstrijden (tien als basisspeler) achter zijn naam staan. De linksback staat naar verluidt in de belangstelling van verschillende clubs uit de Premier League, maar Jokanović hoopt dat Sessegnon voorlopig bij Fulham blijft. "Ik denk dat Ryan veel geld gaat verdienen tijdens zijn carrière, maar op dit moment moet hij daar niet aan denken en gewoon genieten. Als hij blijft doen wat hij nu doet, dan gaat hij in de toekomst op het hoogste niveau spelen."

"Hij heeft nog een carrière van achttien tot twintig jaar voor zich en het is voor hem beter om stap voor stap te zetten", vervolgt de coach van Fulham tegenover London Evening Standard. "Ryan en de mensen om hem heen moeten een verstandige beslissing nemen. Mijn mening is dat voor hem het beste zou zijn om bij ons te blijven. Bij ons kan hij nog genoeg leren, zodat hij uiteindelijk een stap kan zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner