01.03.2017 16:50

FC Eindhoven legt reservedoelman langer vast

Guy Smit is aanwezig tijdens het trainingskamp van NEC Nijmegen in Marbella (05-01-2016).
Guy Smit is aanwezig tijdens het trainingskamp van NEC Nijmegen in Marbella (05-01-2016).

FC Eindhoven heeft reservedoelman Guy Smit langer vastgelegd. De sluitpost had bij FC Eindhoven een aflopende verbintenis, maar heeft nu een contract tot de zomer van 2019 getekend bij de huidige nummer negen van de Jupiler League.

Harm van Veldhoven, technisch directeur van FC Eindhoven, is blij met de contractverlenging van de 21-jarige doelman. "Guy heeft dit seizoen de stappen gemaakt, die we van hem hadden verwacht", aldus Van Veldhoven op de clubsite van FC Eindhoven. "Daarom willen we hem belonen met een nieuwe overeenkomst. Wij denken dat er voor hem een grote toekomst in het verschiet ligt. Het is aan hem om het waar te maken."

Smit kwam afgelopen zomer over van NEC Nijmegen en was in het verleden ook actief in de jeugdopleiding van Vitesse. Bij FC Eindhoven moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Ruud Swinkels. "Ik ben blij met het vertrouwen van FC Eindhoven in mij, ze geven mij de kans om door te ontwikkelen. Ik ga m'n uiterste best doen om aan de verwachtingen te voldoen", aldus Smit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner