03.03.2017 12:03

Fischer: "Beter dan laatste jaren bij Excelsior"

Samuel Armenteros (l.) wordt op de voet gevolgd door Go Ahead-verdediger Sander Fischer (r.). (19-11-2016)
Samuel Armenteros (l.) wordt op de voet gevolgd door Go Ahead-verdediger Sander Fischer (r.). (19-11-2016)

Sander Fischer twijfelt niet aan de doelstelling van Go Ahead Eagles: handhaving in de Eredivisie. "We hebben in Deventer op dit moment een betere ploeg op het veld staan dan ik de afgelopen twee seizoenen bij Excelsior heb meegemaakt."

De reserve-aanvoerder van Go Ahead Eagles zegt dat op de officiële website van de ploeg uit Deventer. "Ik ben er van overtuigd dat we ons ook dit seizoen met Go Ahead Eagles handhaven op het hoogste niveau. Als we spelen zoals de laatste weken, dan is Go Ahead Eagles te goed voor de onderste plaatsen."

Gezien het de gespeelde wedstrijden verdient zijn ploeg meer dan de huidige zestiende plek in de Eredivisie, meent Fischer. "Ik vind ons prima spelen, maar we belonen onszelf alleen te weinig. We moeten gewoon rustig blijven en op de ingeslagen weg doorgaan. Maar dan wél ons goede spel omzetten in punten. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Vrijdagavond wacht het uitduel met sc Heerenveen, een lastige opgave voor de ploeg van Hans de Koning. "Het is een goed voetballende ploeg. Het belangrijkste voor ons is om achterin de boel dicht te houden. Compact spelen zoals we eerder dit seizoen ook hebben gedaan. De tegenstander opvangen en toeslaan in de omschakeling. Maar ook gewoon voetballen en uitgaan van eigen kracht zodra we zelf in balbezit zijn. En de kansen die we krijgen dan wél afmaken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner