06.03.2017 16:12

Slagveer: "Verbijt me, maar wat doe je eraan?"

Marciano van Leijenhorst (r.) probeert namens IJsselmeervogels een voorzet van Luciano Slagveer (l.) te voorkomen. (13-12-2016)
Marciano van Leijenhorst (r.) probeert namens IJsselmeervogels een voorzet van Luciano Slagveer (l.) te voorkomen. (13-12-2016)

Na twee goede seizoenen met veel speeltijd staat de teller qua basisplaatsen voor Luciano Slagveer in het huidige seizoen op vijf wedstrijden. De flankspeler van sc Heerenveen baalt van de situatie, maar blijft strijden.

Slagveer werd in 2011 al bij de selectie van sc Heerenveen gehaald en vooral in het seizoen 2014/2015 was hij belangrijk voor de Friezen. Vandaag de dag moet hij het echter vooral met invalbeurten doen. "Natuurlijk zit ik me te verbijten en ben ik chagrijnig als ik er niet in kom, maar wat moet je eraan doen?", vraagt de rechtspoot zichzelf af.

"Daar kan je niks aan doen. Er is maar één iemand die beslist en dat is de trainer", treurt Slagveer tegenover Omrop Fryslân. "Ik wacht gewoon mijn kansen af en wil de trainer laten zien dat ik er klaar voor ben om te spelen. Ik ben er klaar voor als hij me nodig heeft."

Afgelopen weekend leek hij met een doelpunt te zorgen voor de beslissing tegen Go Ahead Eagles, maar de ploeg kwam vlak voor tijd terug tot 2-2.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner